Keresés

ENI Alaria 3 ISO-L-Q ipari hőközlő olaj 18 kg - kovesdioil.hu - Kenőanyag és akkumulátor webáruházENI Alaria 3 ISO-L-Q ipari hőközlő olaj 18 kg - kovesdioil.hu - Kenőanyag és akkumulátor webáruház

ENI Alaria 3 ISO-L-Q Ipari hőközlőolaj

Az ENI ALARIA sorozat tagjai ipari hőközlő rendszerek feltöltésére alkalmasak. Az olajok gondosan megválasztott, nagy finomítási fokú paraffinos alapolajból készülnek, ennek következtében kiváló oxidációs- és hőstabilitással rendelkeznek.
Termék kiszerelése
Válasszon kiszerelést!
Válasszon variációt
Leírás

ENI Alaria 3 ISO-L-Q  ipari hőközlő rendszerek feltöltésére alkalmasak.

ENI Alaria 3 ISO-L-Q Az olajok gondosan megválasztott, nagy finomítási fokú paraffinos alapolajból készülnek, ennek következtében kiváló oxidációs- és hőstabilitással rendelkeznek.

ENI Alaria 3 ISO-L-Q ipari hőközlő rendszer feltöltő olaj. Letölthető termékismertető dokumentum itt: Letöltés

Felhasználási terület:

  • Az eni Alaria 3 az összes, nyitott és zárt rendszerű kazánhoz alkalmas, ahol: az olajkazán kilépő hőmérséklete kisebb 305 C-nál, az olajkazán legnagyobb falhőmérséklete kisebb 320 C-nál.

Tulajdonságok:

  • Az eni Alaria sorozat tagjai ipari hőközlő rendszerek feltöltésére alkalmasak. Az olajok gondosan megválasztott, nagy finomítási fokú paraffinos alapolajból készülnek, ennek következtében kiváló oxidációs- és hőstabilitással rendelkeznek.

Felhasználási javaslat:

  • az olajos hőközlő berendezések újraindításakor új olajjal való feltöltés karbantartás után  időszakos, vagy szezonális üzemelés esetén a felmelegítés során 85-90 oC körül, (tehát még a 100 oC olajhőmérséklet elérése előtt) megfelelően hosszú időn át történő hőntartással meg kell győződni arról, hogy az esetleges víznyomok eltávoznak az olajból.  Az üzemi hőmérséklet elérése csak ezután ajánlott. 

 Kiszerelés / értékesítés:

  • A 0,5L / 1L / 4L / 5L kiszereléseknél, bizonyos termékek esetében csak teljes kartonnal 8-12-24 db tudjuk kiszolgálni ügyfeleinket. Kérjük érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Házhoz-szállítás:

  • Cégünk a megrendelt termékeket, igény és megállapodás szerint házhoz szállítja.

Személyes átvétel:

Elérhetőségeink:

Nyitva tartás:

  • H-P: 8-17h

Telefon:

  • +36 30 420 4549

Email:

  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

További szolgáltatásaink:


Ügyfél-szolgálati telefonszámunk: +36 20 359 44 80 
Áraink tartalmazzák az áfát! 
Kovesdioil.hu - Motorolaj és Ipari kenőolaj webáruház